Pateikite savo užklausą

arba iškvieskite mus

Atvykstame Vilniaus m. nemokamai ir vietoje suderiname darbų sąmatą.

Susisiekti

Statybinių šiukšlių konteinerių nuoma

Prireikė konteinerio statybinėms atliekoms? Statybinių atliekų konteinerių nuoma – geriausias sprendimas!

Planuojant vykdyti bet kokius remonto arba statybos darbus, būtina pasirūpinti šiukšlių sudėjimo ir išvežimo klausimais. Kai proceso metu šiukšlių ir kitų statybinių atliekų atsiranda vis daugiau ir daugiau, konteinerių nuomos paslauga tampa būtina.
Statybinių konteinerių nuoma yra geriausias būdas tinkamai išspręsti atliekų išvežimo klausimus. Šiandien šiukšlių konteineriai yra aktyviai naudojami statybose, remontuose, kituose darbuose kaip įmonėmis taip ir privačiais asmenimis.
Tam, kad remonto, statybos, griovimo procesas praeitų kuo sklandžiau ir tvarkingiau, siūlome pasinaudoti statybinių atliekų konteinerio nuomos paslaugomis.
Natūralu, kad konteinerį galima būtų nusipirkti patiems, tačiau kyla klausimas, ar šis pirkinys bus reikalingas ateityje, kai visi darbai bus sėkmingai pabaigti? Štai kodėl palankesnis pasirinkimas yra užsisakyti konteinerį statybinėms atliekoms sudėti ir išsivežti.

Metaliniai statybinių šiukšlių konteineriai Vilniuje

Statybinių atliekų konteineris, skirtas statybinėms šiukšlėms surinkti, gali būti skirtingo tūrio. Siūlome pasirinkimą net iš trijų dydžių konteinerių: mažiausio, 6 m3; vidutinio, 8 m3 smulkesnėms šiukšlėms surinkti ir 10 m3 tūrio konteinerį, kuriuo pagalba galite atsikratyti dideliu atliekų kiekiu.
Sunku savarankiškai nustatyti reikalingo konteinerio dydį? Nežinote, kurį variantą pasirinkti konkretaus tipo šiukšlėms? Susisiekite ir mes Jums padėsime!

Konteinerių nuoma atliekoms
Statybinių atliekų konteinerių nuoma
Atliekų konteinerių nuoma

Naudinga žinoti užsisakant konteinerių nuomos paslaugą

Savo klientams netaikome jokių nuomos laiko apribojimų, todėl išsinuomoti statybinių atliekų konteinerį galėsite porai dienų ar ilgesniam laikui. Tokios paslaugos kaina atrodo prieinama, todėl net ir nuomojant ilgesniam laikui galėsite sutaupyti dalį pinigų ir atsikratyti nereikalingų rūpesčių.
Jūsų patogumui perimsime visus statybinių konteinerio pristatymo, nuvežimo, išvežimo rūpesčius. Sutartu laiku pristatysime konteinerį į Jums patogiausią vietą ir sutartu laiku atvyksime paimti bei nuvežti pilną statybinių atliekų konteinerį į perdirbimo įstaigą. Sumokėsime sąvartyno mokestį ir sutvarkysime visus būtinus dokumentus.

Siekiant užtikrinti kiekvieno kliento saugumą ir pasitikėjimą atliekamais darbais, dirbame oficialiai, naudojame tik savo asmeninę techniką, transporto priemones bei legaliai samdome savo darbuotojus.

Konteinerį atvežame ir pastatome į Jūsų darbo objekto vietą tą pačią dieną po priimto ir apmokėto užsakymo! Taip pat atvykstame paimti užkrautą konteinerį ir šiukšles išvežame utilizavimui.

Kartu su šiukšlių konteinerio nuoma galite pasinaudoti ir kitomis naudingomis papildomomis paslaugomis: krovėjo paslaugos (darbininkų arba spec. technikos), uždangalo, trapų, latako nuoma.

Prieš pastatant šiukšlių konteinerį, Užsakovas tai turi suderinti su savivaldybe (tais atvejais, jeigu konteinerį planuojama statyti ant šaligatvio, miesto mokamoje stovėjimo vietoje ir kitais atvejais), informuoti ir suderinti su kaimynais.

Prieš užsakant šiukšlių konteinerį, svarbu žinoti ir nurodyti, kokias šiukšles planuojama krauti į statybinių ir kitų atliekų šiukšlių konteinerį, nes nuo šiukšlių rūšies priklauso konteinerio nuomos kaina.

Kiek kainuoja šiukšlių konteinerio nuoma?

Šiukšlių konteineriai Vilniuje pigiau – paslauga tiems, kas ieško pigiausio ir lengviausio sprendimo atsikratyti savo statybinių šiukšlių ir kitų atliekų. Ar bus tai efektyvu? Ar nereikės permokėti ir susidurti su papildomais rūpesčiais gaunant baudas už netinkamai išvežtas atliekas? Ar tiekėjas turės visus būtinus dokumentus ir savo darbą atliks sąžiningai ir laiku? Jokio gero darbo atlikimo garanto šiuo atveju nėra. Savo klientams visada siūlome pirmiau atsižvelgti į siūlomų paslaugų kokybę ir įmonės sąžiningumą visais dokumentų klausimais ir tik tada lyginti siūlomas kainas ir ieškoti geriausio pasiūlymo.

Kaip vyksta šiukšlių konteinerio nuomos užsakymas?

Paskambinkite mums ir gausite šiukšlių konteinerių nuomos pasiūlymą!

Suderinsime visas šiukšlių konteinerių nuomos ir apmokėjimo sąlygas!

Sutartu laiku pristatysime šiukšlių konteinerį į Jūsų objekto vietą!

Atvyksime atsiimti pilną konteinerį ir išvešime šiukšles utilizavimui!

Jums taip pat gali būti aktualu...

Konteinerio uždangalo (tento) nuoma

Užvažiavimo trapų nuoma

Šiukšlių nuleidimo rankovės (latako) nuoma

Tvorų, aptvėrimų nuoma

Atliekų pakrovimo darbai rankiniu būdu

Atliekų pakrovimo darbai su spec. technika

Griovimodarbaivilniuje.lt